Een e-mailadres toevoegen aan de lijst Veilige afzenders

U kunt een e-mailadres toevoegen aan de lijst Veilige afzenders. E-mails die afkomstig zijn van deze adressen worden nooit verplaatst naar de map Spam.

Een e-mailadres toevoegen aan de lijst Veilige afzenders:

1. Selecteer de pijl omlaag rechtsboven in het scherm.
  2. Selecteer E-mail.
  3. Selecteer Veilige afzenders.
  4. Voer het e-mailadres in dat moet worden toegevoegd in het veld E-mail.
  5. Klik op Toevoegen.

Het e-mailadres wordt toegevoegd aan de lijst met veilige afzenders die wordt weergegeven op de pagina met instellingen voor veilige afzenders.

U kunt ook een e-mail openen die afkomstig is van het adres dat u wilt toevoegen aan de lijst Veilige afzenders en de volgende handelingen uitvoeren:

1. Selecteer het pictogram Meer (pijl omlaag) rechtsboven in de e-mail.
  2. Selecteer de menu-optie Veilige afzender.

Het pop-upvak bovenaan het scherm geeft aan of het e-mailadres is toegevoegd aan de lijst Veilige afzenders.

Verwante onderwerpen:

Een domein toevoegen aan de lijst Veilige afzenders

Een veilige afzender verwijderen

Een afzender selecteren in de lijst Veilige afzenders